El CE Òdena tanca el fitxatge de Jesús Milán com a entrenador de l’equip masculí amateur per la temporada vinent

Amb la temporada ja finalitzada per a l’equip masculí amateur de 3a Catalana del CE Òdena, el club odenenc anuncia el fitxatge del tècnic Jesús Milán com a entrenador per a la temporada 2018/19.

Des del CE Òdena es vol agrair la tasca desenvolupada pel fins ara tècnic d’aquest equip, Javier Magdaleno, que ha estat al capdavant del conjunt verd-i-blanc durant dues temporades.

El club odenenc fa un relleu doncs, al capdavant del seu equip masculí amateur, seguint amb la línia d’apostar per a tècnics joves, que ja han estat a la casa prèviament, en aquest cas com a jugadors, i incorpora al club el que fins ara era tècnic de l’equip Juvenil del CF Igualada i preparador físic del mateix club, Jesús Milán.

En aquest sentit, des del CE Òdena s’encara la temporada 2018/19 amb il·lusió i nous reptes, apostant sempre per l’excel·lència en el futbol base i per un projecte competitiu i d’aposta per la continuïtat de la gent de casa en l’amateur.